CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 4 April 2010

Kisah Selipar Putus.

Actually bukan aku punya selipar yang putus.Tapi Iya(adik aku) punya selipar yang putus.Kite berdua tadi pegi kedai.Aku nak g ano seluar aku n iya nak g beli barang2 sekolah dia..Dalam perjalanan nak g kedai jahit,tak alih2 iya punya selipar putus..Aku soh dia tunggu sebab aku nak belikan selipar murah2 untuk dia.just untuk jalan balik rumah tu boley la..tapi dia taknak..Dia nak call abah..soh abah amik..so aku soh la dia tunggu jap..aku nak g hantar seluar jeans aku jap..dia pun tunggu lah macam minah pacak tak laku kat sane..10 minit pastu abah pun datang dengan muke masam dia tu..biase lah..dia mana suke orang nyusahkan idop dia..hahaha..iya nie..menyusahkan idop orang jela..grr~~

0 dedaun pudina: