CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 22 April 2010

Cian Loe Hazami~~



Mamat selenge nie membe tusyen aku..Err..Mase kat tusyen tak pernah cakap dengan dia pon..Dia pon stock2 geli2an je..So aku tak kuase lah nak layan orang2 yang bajek hot nie..

So tah camne mamat nie ley add aku kat Facebook..Then dari situ lah aku rapat dengan dia nie...Until last night,aku msg2 nan mamat nie walaupun dia pakai celcom(abis kredit aku!tapi takpe..aku pon bukannyer msg nan ramai org pon..) dia ley bukak cite lak yang dia nga frust dengan awekz dia sebab dia ajak aku kuar malam semalam tapi aku kan takley kuar malam..so sorry la ye hazami:)..Cian dia kene tinggal nan gf dia sebab gf dia still sygkan ex bf dia..Frust menonggeng lah dia nie..hoho..what a pity..

Alahai tapi kalau dalam situation camnie, kalau aku jadi dia, aku malas lah nak cakap banyak.. Nampak sangat lah yang gf dia nie tak matured.Aku bukan lah nak cakap yang aku nie dah matured..Tapi kirenyer aku dah ley pk la..tak cam awek dia tu..Dah dapat bf punyeeer lah baik,encem pulak tu,Tapi still nakkan ex bf dia tu..Hmm...tak paham betol lah aku ngan minah senget tu..Tapi takley salah kan gf dia sorang je..Takpe lah Hazami,kite tengokkan jela bape lame gf kau tu nan ex dia..kalau kekal,means kau memang takde jodoh nan dia..kalau tak kekal,kau ketawekan jelah gf kau tu coz wat keputusan yang teraaaaamat BODOH!hohoho..Pape hal pun,Aku wish kau dapat gf yang laaaagiiiii perfect dari dia okay...Chaiyoook!!

0 dedaun pudina: