CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 11 April 2010

HELLO,AKU TAK BERMINAT KAT KAU CIKIT PUN OKAYYYY....

Pertama skali biar aku kenalkan dulu lah siapa jantan n minah nie yep.
Name jantan nie Wan khairul Anwar.Dia nie Ex bf aku masa form 3.Even dah lama break,aku n dia still contact sampai skarang..Aku pun anggap dia sebagai MEMBER.Minah nie pulak name dia Unknown.Tapi aku panggil dia Nel.Dia nie awekz si Nuar nie.

Semalam aku tengok ade 1 missed call..(nombor dirahsiakan) So aku call lah number tu balik..

Aku: Hello Sape nie?
Unknown: err..u sape??(suare bajet manje la nie..)
Aku: u tadi ada call i,u sape?
Unknown: u zarith ea??
Aku: yes,whos this?
Unknown: Errr..U tak perlu lah tau i sape..
Aku: huh??so ada ape u call i tadi?
Unknown: takde pape..
Aku: mana u dapat number i nie?
Unknown: number u ada kat hp i nie..so i just nak tau u sape..
(what the ****????Tak logik gila)
Aku: Kalau u taktau i sape,mane u tau nama i zarith??
Unknown: Errr..entahlah.
Aku: hurmmm...Whatever lah k..
----------aku teros tutup-------------------------------------

Then aku hantar msg kat dia.

"U crazy or what huh??whatever lah k"

Pastu dia wat missed call lagi.aku teros berasap lah time tu n teros call dia.

Aku: u nak ape nie??
Unknown: U dont call me crazy okay..i masih waras lagi.
Aku: oh yeah? Whatever.
Unknown: I nak tanya u,kenapa u contact Nuar?
Aku: ohh...so u nie gf nuar lah nie eh??eh salah ker??u bini dia ker??Ta salah kan if i contact dia.contact member sendiri pe.
Unknown: Memang tak salah..tapi bla bla bla(dia membebel..aku dah tak ingat pe dia bebelkan tuh.)

Yang aku ingat lah,Dia tanya aku contact dia bile n macam2 malaslah aku nak cakap.

Yang penting, Aku anggap dia member.Tak lebey dari tu.Aku tak terhegeh2 pun kat Nuar tuh.cikit pun tak.bf aku lagi handsome,perfect n baik dari kau lah doh!Tapi si Nuar nie cakap aku terhegeh2 kan dia.What the fuck??Please la eh.Stakat orang cam kau,celah gigi aku jela.Nuar cakap lagi aku nie yang cakap miss u kat dia.huh??taktau pulak si Nuar nie yang cakap "rindu lah kat budak comel nie,miss u, n Takpe,biar nuar yang jagakan zarith untuk dia(nazrin)"..huh..pandai tol lah dia putarbelitkan cite.Then dia ley pulak lah tipu awek dia yang masa aku kuar hangout dengan dia,aku memang dah sah2 lah bagitau bf aku yang aku kuar dengan dia je.Tapi si Nuar nie tipu,Dia cakap dia kuar dengan aku n membe aku..mane pulak lah muncul membe aku??wakaka..Bodoh!!ape agy erk,Nuar tipu awek dia cakap yang aku nie ade 2 number.Padahal aku HANYA pakai 1 number since november 2009!Eh nuar,Nak tipu tu agak2 lah k.

Aku tak marah if dia nak defend diri dia,tapi aku tak suka dia putarbelitkan cite cakap apa yang dia buat tu sebenarnya aku yang buat!!Awek kau tak lari lah if kau ngaku salah kau.Aku terus terang kat gf kau sebab aku pun nak defend diri aku!awek kau nak datang jb jumpe aku,apasal kau tak bagi dia datang??nampak sangat lah kau takot kan??huh..Whatever!!GO TO HELL LAH!!!!

Lagi pun awal2 aku dah cakap kat si Nuar nie yang aku memang benci giler kat dak laki yang suke clubbing2 nie..Tengok si Nuar nie pun aku tau lah yang dia nie couple just nak main2..huh.sorry lah eh..aku dah penat ah couple main2 nie.Eh Nuar,Umur kat dah 22 or 23 tu tak reti2 nak pikir matang ker hah??Dah dapat gf punya baik pun still tak bersyukur.Lantak kau lah.janji tak jadi kat aku..Aku pun baru tau yang kau g kl jumpa awek kau tu pun awek kau yang support.Ape nie?kau nie kan,awek punya baik payung kau,kau nie saje2 je wat dia camtu.Hati busuk betol lah..

Dulu masa aku couple dengan kau,aku just kenal Nuar yang baik hati,Tak amik kesempatan,Tak pegi club.Tapi skang aku tengok kau cam orang yang culture shock lah.pelik aku dengan kau.Tu ke yang kau suke??Okay go ahead.aku nak tengok sampai mane kau camtu..dah lah tak keje,awek support kau..Tak tau malu.Aku bukan nak masuk campur,aku sebagai kawan n ex kau rase malu gila lah.ish..aku tak kenal kau doh.ape2 pun LANTAK KAU!JANJI KAU TAK NYUSAHKAN IDOP AKU.

to Nel,i tak heran pun kat Nuar tu okay...cikit pun tak..so u takyah risau..i just nak cakap if Nuar dah jadi seteruk2 manusia,baik u pegi cari laki lain jela..laki yang suka pegi clubbing,mabok2,pelok2 n ciom2 kat pempuan lain kat club nie CUMA BOLEH BUAT KAIN BURUK JELAH!dia cakap je yang dia sayang u,tapi dia taktau maksud sayang tu ape,memang haprak lah.huh.NEL,JUST GO FIND ANOTHER GUY.

to Nuar,aku bukan nak hasut gf kau.tapi kau ade otak,kau pikir lah sendiri eh.Aku malas nak cakap banyak.Yang penting,if your beloved gf tinggal kan kau,jangan la t kau frust menonggeng okayy..HAHAHA!

SEKIAN TERIMA KASIH..hihi:)

0 dedaun pudina: