CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 6 April 2010

Aku Nak Bunuh Kau Chika!!

Bad Kitty!


Tadi pukul 5 pagi aku terbangun sebab nak g toilet..So pas kuar toilet aku nampak chika ngiau2 kat aku(bajet comel lah tu eh??)..Aku pun amik chika masok dalam bilik aku n kunci pintu(kebodohan pertama)..Aku letak chika kat atas badan aku n aku tido.....Zzzzzzz.....

Tak lama pas tu aku terbangun sebab ada bau yang sangat aku familiar gila2..Rupanya si Chika nie berak atas katil..maybe dia nak keluar berak tapi pintu kunci..sebab slalunyer kalau pintu tertutup rapat je,Chika pandai kais2 pintu tu untuk keluar..ini tak,aku dah tutup pintu n kunci..(Kebodohan Kedua)..Aku bangun n terus pukul kepale Chika yang tidak bersalah tu sambil tarik cadar untuk basuh taik kucing yang sangat2 wangi tu..(Wangi pulaaaakkk!!!!)

Dulu pernah kena skali..Tapi tah nape boleh kene untuk wat kali kedua..(Kebodohan Ketiga)hurmmmmm....spoil tol lah wei!!

0 dedaun pudina: