CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 2 April 2010

Si "A" Yang Keling.......


Aku bengang betol lah nan sorang hambe Allah nie..Dia nie an,kalau berbual keling gila!Keling pun tak berbual cam dia.rase cam nak tarik je an mulut dia panjang2,then aku gunting mulut dia.mulut dia tu pulak aku campak kat sungai amazon.Baru puas hati aku.Grrrr....Dia lah orang yang gedegang gila ajak kuar lah,ape lah,tapi last2 tak jadi padahal aku dah confirm2 ley kuar time tu.Memang sial lah an..Gua dah serik r.dah 2 kali kene,gua dah malas la nak layan orang mulut longkang cam lu.huh.g mampos.Fuck u!!