CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 14 March 2010

Wedding Kak Hana



Kak Hana & Abang Hakim


Start pada 13 Mac 2010 pkol 8 pagi dah kene bangun dan terus pergi ke rumah Mak Itam kat Bandar Baru Uda.





Tak buat ape2 pun mule2..Tapi bile orang dah nak datang baru bz ckit kene tolong..Tolong-Tolong n Tolong pastu pegi balik Kampung Melayu n tukar baju pegi City Square..(pic takde)

Malam tu lepas jep pegi Cs,Balik rumah Wan(nenek), Terus pegi Dewan BBU..Ade keje kat sane..


pelamin n meja2 nie sume..bukan aku yang buat.. :)

tengok minah nie..dah penat..cian dia~~


1000++ telor kene masokkan dalam mug~

minah bajek nie lari drpd wat keje..tapi tak dapat..kene potong roti..wakakaka


Balik terus tidoooo.....:)

14/03/2010

pagi2 dah buat kerje giler..haha..






woo...taknak cite banyak la..penat tak terkate...tengok jelah pic2 nie okayy..


padan muke kene potong limau..haha

mak
mem besar~~


bunga mangga yang paling buruk kat dunie nie~~
makan jep..lapa....(call nazrin tapi dia tak bangun2 jugak..sengal.)
dak2 nie cian kene basoh pinggan.
nan shahira..saya bangga sebab saya yang bagi nama dia..
comelnyer shazwan nie..hehe:)
shazwan & shahira
dah sampai dah pengantinnyer..~~
aida n iylia..muke penat..tapi still boleh senyum lagi..
anis..tukang bagi telor..tapi dok mencapap jep..haha

jadi tukang bagi telur atas pelamin..hohoho
ma siapkan kek bufday suprise untuk kak malin

mak itam bagi hadiah untuk anak kesayangannyer~~

At last~~ majlis dah habis..sumer tetamu dah balik..kareoke beramai2..tapi video malas nak upload..huhukk.
3 mak sedare yang memang kamcing~
setan~~hahaha
nan kak hana..dah kawin dah dia..huhu

makan time~
suap menyuap..
arifah tumpahkan air~~
encik majid kite nie dah pening tengok gelagat anak2 sedarenyer~~
"mana laki aku nie??"-kak hana
3 ekor tengah mengumpat..
palajar2 sekolah..(aku je tak..haha)

sesi bergambar dengan Dato..:)
Dato I
Dato K
Mem Besar..
Dato KB
Dato A
Bakal Dato S












0 dedaun pudina: