CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 9 March 2010

Kejar Lori Surat Khabar Lama

Dah seminggu aku ketawe tengok gelagat mak aku. Dia tiap2 hari kejar lori surat khabar lama. Bukan nyer ape sangat.kalau kat rumah ade aku and abah or iya time lori beli surat khabar lama lalu,kiteorang diam je..Mak pun diam jugak..Tapi bila lori tu dah lalu or maybe dah jaoh dari rumah kita,Baru lah mak bangun and keluar rumah sambil panggil..Kiteorang kat dalam rumah dah ketawe terbahak2 tengok mak..Macam hape dah..Haha...

Kadang2 bukan kejar lori je,Kejar Bai Roti pun mak kejar jugak..Adoyai mak..Aneh sungguh anda nie..
:)

0 dedaun pudina: