CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 26 March 2010

JIJIK WEI!

meremang kah bulu roma anda apabila tengok gambar2 ini:
(still tak nampak??click gambar utk lihat dengan lebih besar:))


pewiiiit:))


posing maut gituu..awwww... :))

tangan i tu meraba bawah nie..gatal sangat..wakakaka
JOm kita liwat ;p
i dah naked nie..u bila pulak??

sexy tak i??

i tunggu u dalam bilik ya....

fav nie..hahahahaha
nak jadi fans i??click nie..free service:)

http://www.facebook.com/pages/Lady-Ga-Go/158811968058


Cute tak jantan nie??hehe..Actually aku dapat pic nie dari profile jantan nie sendiri..Lady-Ga-Go..tulah panggilan dia..Sebenarner aku tak sepatutnyer kutuk2 dia nie,tapi akibat aku jijik gila kat dia,pedulik ape aku..wakakaka..aku takmau cite banyak lah.Patotnyer jantan n orang2 yang sewel camnie boleh pegi mampos.Yang aku peliknyer,orang comment gambar dia sume nyer kutuk2 dia nie..tapi dia macam tak endah je..peliknyer!!Dia ingat dia tu seksi sangat ke amik gambar posing2 dengan perot boroi dia camtu!! Adoyai..Otak dia nie tarok kat mane hah??Memalukan kaum jep.Bawak2 taubat lah cik abang oii..:)