CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 8 March 2010

Charice Pemengco



hari tu aku tengok cite Oprah Winfrey show kat ntv7 nan mak aku.. then ade show lah cite pasal sorang budak philippine nie name Charice.budak nie comel sangat2..tapi bila dah dengar suare dia,terkejut gila sebab suare tak padan nan empunya badan..suare dia ala2 Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey and Jordin Spark.padahal kecik lagi..aku pun dah tak ingat umur dia brape..tapi tak sangka lah budak nie yang dulu nyer miskin,kene tinggal nan bapak dia,skang dok nan mak dia,masuk mana2 competition untuk sara diri dia n mak dia.tapi skarang dah famous,dapat gelaran budak suare paling power kat DUNIA nie,mesti dia orang yang paling bertuah kat dunia nie.

Charice and Oprah Winfrey


stahu aku skarang nie dia dah nyanyi dengan Andrea Bocelli, Celine Dion, Michael Buble, Tony Braxton, dan Mariah Carey. semuanyer power2 punya artis.best gilak if jadi macam dia.mmg tabik spring lah kat dia.:))

Note To God


sile2 lah dengar lagu baru dia nie,Note To God.memang teserlah lah ke-power-an suare Charice nie:))




Wish You All The Best,Charice Pempengco-Kipas Susah Mati(Zarith Aufisya)

0 dedaun pudina: