CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 23 March 2010


Lawa tak aku lukis??wakakakaka..Biase lah,seni Dapat A ;p



Abah semalam mengamok gila dengan orang telekom..Dahlah kene call banyak kali..Diorang tu tak reti angkat pe??Boleh dimaafkan lagi lah if sume orang busy..Abah mula2 cakap baik2 kat operator telekom tu, Tapi operator tu macam tak paham bahase jep,tu yang abah naik angin..grrr... Masalahnyer bil bulan lepas campur bil bulan nie..100 plus2 bulan lepas punya bil tambah 200 plus2 bulan nie punya bil..Padahal abah dah bayar bil bulan lepas..So abah nak tanya operator tu nak lunaskan camne sebab abah pos duit je..Kalau nak bayar kat telekom tu jaoh..Tapi operator tu cakap ape tah..Yang tentunyer memang dia tu tak paham bahase..Abah cakap mule2 dalam bahase melayu,dia tak paham..Then abah speaking,dia cakap ape tah kat abah,then abah cakap bahase melayu balik..bangang tol..Then abah dah berasap,abah teros tutup telefon..Harinie abah g telekom teros.hahaha..

0 dedaun pudina: