CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 9 January 2010

GEMOK MOK MOK!!!!

aku kat kuantan skang nan akak aku zurina pundek..as usual,aku memang jenis tido lambat..kadang2 pukul 6 baru aku tido..bangon2 jep teros makan..yummy~
petang kadang2 ikot akak aku g training.tapi aku meleweng g cc men game..malam kua makan agy..then tgk movie kat laptop akak aku sampai lewat malam..then bebual nan akak aku saaaaaaampaiiiii pklo 5 or 6 pagi..lala~

cam mane la nak buang lemak2 berlebihan kat perot aku nie..adoyai..slalu pk sal nie tapi kalo dah jumpe makanan,kirim salam jela kat lemak2 tu..lemak2 kat perot aku nie dah singgah kat perot aku tak reti2 nak kua..jadikan perot aku nie kediaman dorang lak..cam vaviii...hahahahaha~~

0 dedaun pudina: