CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 December 2009

SPM DAH ABIS




even aku jawab spm cam haram aritu,lagi2 subject sejarah,tapi nak wat camne an..bende dah lepas..tak tau lah nak wat pe pas nie..kalau nak kerja,tak reti lak nak kerja..plus malas..arghh..kang if aku dok uma kang,bising lak org tue tuh..hurmm..going to kuantan this monday.goodbye jb..plkn taktau la dapat ke tak..family aku lak nak sangat aku g..tapi aku taknak!!geli je nak berkhidmat2 untuk negare nie..n aku taknak r menggelap2 kan muke aku yang dah sedia gelap nie..t susah nak putihkan lek..aku nie bukannyer rajin pun nak menempel2kan krim2 haram jadah kat muke aku nie..nak mek lesen kang bukannya ade kereta nak bwak if aku dah dapat lesen..abah kedekut gila nak beli kereta agy sebijik..kalau t nak bawak kereta abah kang jadi tragedi macam emy lak kang..haha..plus kereta abah besa sangat..tengoklah badan empunya kereta..(sorry ye abah..pape pun,saya tetap sayang abah..hehe)so goyang kaki jela kat uma..if takde duit,pandai2 mintak abah duit..dahnak 18 taun dah..bestnyer~~

0 dedaun pudina: