CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 December 2009

GOODBYE 2009




yang best nyer:

-couple nan encik nadzrin..haha..3 november 2009..tarikh keramat tu..haha
-break nan luqman..(fuck off lah kau!!lala~)
-group volume IV ditubuhkan oleh fariz n izue..haha
-g batu pahat nan dak-dak volume..(thanks k fik kerana menumpangkan kiteorang..wakaka)
-jadi budak jahat membuli budak yang bernama siti nur azirah..haha..fuck r kau..
(ape rase erk bawak bontot tikus dalam beg skola kehulu-hilir??haha)
-g jogging,makan,lepak2 nan dak-dak volume..
-kenal budak yang paling baik kat dunie nie..intan khazilah.sayang kau tat!
-gado nan budak bajek market..nabilah yatnar n khaleeda razali..
("dia harta aku,dia nyawa aku"..wakakaka..lesbian lah korg!!jijik doe.)
-jumpa couzzin yang dah lame terpisah akibat konflik antara keluarga..family cu!!
-jadi peminat lee min ho..hahaha..
-sambut bufday nan dak2 volume..
-dapat hadiah yang paling best skali daripada ieda time bufday..5 buah buku kosong matematik!!
(memang aku takkan lupe ah..haha)
-dah tak skola lagi!!yeay!!
-abang ayie kawin..huhu..kakngah,kau bila lagi??wakakakaka..
-emy break nan roza..wah...tahniah emy!!



yang tak best nyer:

-spm lah tentunyer..(kenape perlu ada spm..tak paham tol lah aku.)
-aini dah pindah!!bubye..huhu
-blok baru kat skola terbakar..kenape lah tak 1 skola yang terbakar???why!!!!hahahaha..
-makin gemok..lala~
-budak baik jadi budak jahat..(baik ke persoalannyer??)